Med biobrændsel kan du let halvere din varmeregning, hvis din nuværende varmeløsning er et oliefyr. Samtidig får du en grøn energiløsning, der kommer miljøet til gode. CN ENERGY er specialist i kedler og hele anlæg til biobrændsel. Vi kan levere alle størrelser kedler og til alle former for biobrændsel, så uanset om du skal opvarme din bolig, et hotel eller en fabrikshal, så kan vi levere behovstilpassede løsninger.

Vi har et bredt produktprogram af egenproducerede- og importerede kvalitetskedler, så vi behøver ikke presse dig til at købe, det vi producerer, men kan vælge den løsning, du har behov for! I vores showroom i Tiset ved Gram kan du se mange forskellige kedeltyper, men du er også altid velkommen til at ringe for et godt råd.

CN Stoker

CN Maskinfabrik A/S har specialiseret sig i udvikling og produktion af kedler, stoker og halmfyringsanlæg til ethvert formål og behov.
CN STOKER´s fleksible løsninger sikrer både høj udnyttelse af brændslet, minimal askemængde og suveræn driftssikkerhed takket være viden, godt dansk håndværk og tæt kvalitetsstyring på vores egen fabrik.

CN STOKER producerer fyringsanlæg til træpiller, flis, træ, halm, briketter, pap, emballage og mange andre typer brændsel, så kontakt os for evt. specialønsker omkring dit fyringsanlæg.

Vil du hellere have ombygget, udbygget eller forbedret dit eksisterende anlæg, så klarer vi også det, uanset mærke og kapacitet.

Læs mere her

HDG

HDG-kedler er fremstillet i Tyskland. Det er gennemprøvede og robuste kedler med utrolig høj udnyttelsesgrad og lang holdbarhed.

HDG-fabrikken ligger i Sydtyskland, hvor udvikling, test og produktion foretages af en stab af kompetente og erfarne medarbejdere. Indenfor de sidste par år er der opført nye laboratorie-faciliteter for at styrke produktudviklingen og opført en ny administrationsbygning med tilhørende showroom.

HDG-kedler og komplette fyringsanlæg er gennem mange år solgt af BSM Bio Fyringsanlæg, men er i 2017 blevet en del af CN Energy. HDG-specialisterne og deres uvurderlige viden om anlæg til biobrændsel er fortsat det samme.

Læs mere her