Butikken sælger varer til brug primært i landbruget og have-/parksektoren og lageret håndterer primært reservedele til samme områder. Der vil udover lederen være tilknyttet 3-4 personer til afdelingen.

Den profil, vi søger, er målrettet og dygtig til kundeekspedition og er grundigt engageret i indkøb, ordre og salg indenfor virksomhedens reservedelsprodukter.


Stillingen
Du får ansvar for butik og reservedelslager. Vi lægger vægt på, at du er målrettet og resultat-orienteret. I stillingen skal der være fokus på ordremodtagelse og efterfølgende ekspedition, hvilket ønskes håndteret med god orden. Vigtigt er også at rådgive vore kunder korrekt til indkøb af reservedele. Nøgleopgaverne bliver lagerekspedition, indkøb og salg, både internt og eksternt. Ligeledes bliver vedligeholdelse af lager, udpakning og ekspedition af kunder en stor del af opgaverne.  

Kvalifikationer
Du kommer fra servicebranchen og det er en fordel, hvis du har erfaring fra landbrugsområdet. Dit engagement, vilje og interesse er vigtig for, at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit samarbejde med dine kommende kollegaer.  

Personprofil
Du er professionel, udadvendt, imødekommende og gerne struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger. Du går gerne forrest og er en god loyal ambassadør for virksomheden. Du har interesse i at skabe netværk, som generer salg og omsætning til virksomheden. Du arbejder godt selvstændigt, men er også en god teamplayer og går efter målsætning med gode resultater. Vi ser gerne, at du har et stort smil på læben, har gå-på-mod, er frisk, dynamisk, fremadrettet og positiv.  

Vi tilbyder:  

  • En stilling med frihed under ansvar, som er selvstændig og udviklende
  • Et dynamisk, uformelt og innovativt arbejdsmiljø i en spændende virksomhed
  • Kompetente kolleger og daglige udfordringer
  • Troværdighed og solid opbakning inden for de givne rammer
  • Løn efter kvalifikationer

For yderligere oplysninger kan kontaktes Erling Schmidt på tlf. 73820212.

Skriftlig ansøgning  sendes til CN-Maskinfabrik A/S, Skovløkkevej 4, Tiset, 6510 Gram
eller es@cn-maskinfabrik.dk.

Download stillingsopslag

CN-Maskinfabrik A/S har gennem de sidste 100 år udviklet sig fra forhandling/servicering af landbrugsmaskiner til også drift af egen butik indenfor landbrug og have/park samt produktion/service af biobrændselsanlæg, transportbånd og klovrensere. Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere.