Spitzenklasse!

Deutz-Fahr sætter standarden for moderne traktorer med de nye 2017 Stage 4 modeller!

Suveræn motorteknologi, anvendelse af topmoderne multimedieteknologi til overvågning og indstilling af traktorens funktioner og et potent design er blot nogle af grundene til at vælge Deutz-Fahr. Brugervenlighed, driftssikkerhed og en helt suveræn driftsøkonomi er andre.

Revolutionerende nyskabelser kan ikke altid ses. Det er også tilfældet med en vigtig detalje på de nye Serie 6, 7 og 9 Deutz-Fahr traktorer. Ingeniørerne har nemlig adskilt motorhjelmen fra kabinen og derved sikret, at vibrationer, støj og varme fra motoren ikke påvirker ergonomien i kabinen. Resultatet skal høres og mærkes i praksis.

Den nye generation Deutz-Fahr er opdelt i foreløbig 4 hovedserier, med hver deres fortrin og målgruppe, så der er også en traktor til dig.

Serie 9 295 - 336 hk

POWER og udrustning til de krævende opgaver med tunge redskaber i marken.
Den nye Deutz-Fahr Serie 9 har været længe undervejs, men når man som producent træder et trin op af hk-stigen, handler det om at være helt sikker på funktionaliteten og driftssikkerheden, inden man sender nye modeller i marken. Nu er den her, og forventningerne er blevet indfriet. Serie 9 er en effektiv traktor med op til 236 hk, 210 l/min. hydraulik og en imponerende løftekapacitet på 12 tons i liften og imponerende 5 tons i front.

Deutz-Fahr Serie 9 brochure

Serie 6 149 - 212 hk

Mellemklassens flagskib med 3 forskellige transmissionstyper. TTV, PowerShift og den fantastiske RCshift, der er en avanceret PowerShift traktor med samme kørekomfort som en TTV trinløs transmission. Som de fleste andre Deutz-Fahr modeller har Serie 6 en separat hydraulikpumpe til styretøjet, så manøvredygtigheden er altid intakt, uanset om du arbejder med frontlæsser eller et kraftigt rotorharvesæt.

Deutz-Fahr Serie 6 brochure

 

 

Serie 7 226 - 246 hk

Utrolig smidig og kraftfuld med suveræne kørselsegenskaber på mark og landevej. Deutz-Fahr 7250 var en revolution på traktormarkedet, da den blev introduceret for 3 år siden. Nu er den blevet opdateret med nyt design og endnu bedre teknisk udrustning. Der er f.eks. kommet en ny konstruktion ved frontliften, så redskaberne holdes tæt til traktoren og vægtfordeling optimeres – en lille detalje med stor betydning.


Deutz-Fahr Serie 7 brochure

Serie 5 75 - 127 hk

Allround, fleksibel og i alle prisklasser. Der findes utallige modelvarianter indenfor Serie 5 så uanset om du har brug for en helt enkel traktor til dit fritidslandbrug eller en ultralet traktor med high output hydraulikudrustning til kommunale opgaver i følsomt terræn, så kan vi finde den. Der er mange at vælge mellem, men vi hjælper dig med at finde den helt rigtige model.

Deutz-Fahr Serie 5 – Serie 5 TTV brochure

Deutz-Fahr Serie 5G LD brochure

Deutz-Fahr Serie 5D brochure