Pronar producerer vogne, redskaber til bjærgning af græs og en hel række redskaber til renholdelse og glatførebekæmpelse i vej- og parksektoren. Fælles for alle produkter er en robust konstruktion og brugervenlig betjening. Ingen af PRONARs produkter er unødvendigt komplicerede eller udstyret med en masse elektronik. De har den nødvendige udrustning for at løse arbejdsopgaverne. Det kan ses på Pronars ekstremt høje driftssikkerhed og lave serviceomkostninger.

Vognprogrammet er måske branchens mest omfattende. Her finder du både store afskubber- og tipvogne til landbruget og kraftige entreprenør- og kroghejsevogne til entreprenørerne, Vi kan også levere ballevogne og vogne til dyretransport i utallige størrelser.

Redskabsprogrammet til bjærgning af græs rummer slåmaskiner, vendere og river. Også her er fællesnævneren en robust, driftssikker konstruktion og lave ejertidsomkostninger. I Danmark henvender Pronars græsmaskiner sig primært til dig, der selv vil have styr på hvornår græsset bjærges.

Hvis du har behov for redskaber til renholdelse af pladser, veje og stier har Pronar meget at tilbyde. Stærke, effektive og brugervenlige redskaber med perfekt balance mellem pris og kvalitet. Vognprogrammet omfatter også mange modeller til denne sektor – lige fra små tipvogne til kompakttraktoren til store kroghejsevogne.

Se udpluk af produktprogrammet nedenfor - og ring til os for at høre mere om dine muligheder.