Dit VVS-arbejde bør udføres af autoriserede fagfolk.

Hos CN Maskinfabrik tilbyder vi alle former for VVS-arbejde i industrien, på områdets mange gårde eller ude i private hjem, så uanset om du skal etablere vand- eller varmeanlæg, din vandforsyning svigter, eller der er noget galt med dine eksisterende installationer, klarer vi opgaven.

For os handler det ikke kun om at sælge nye armaturer eller totale ombygninger af vand, varme og sanitet. Vi vil også gerne hjælpe vores kunder med, at de vandinstallationer og varmeforsyninger, de allerede har, fungerer optimalt. Hvis du selv vil prøve kræfter med mindre reparationer og vedligeholdelsesarbejder, så har vi VVS-artikler til toilettet, badeværelset og køkkenet i vores butik i Tiset.

Vi udfører alle typer VVS-arbejde i et stort område, der primært afgrænses af Gram, Rødding og Ribe og fortsætter rundt til f.eks. Brøns, Toftlund og Vojens.  Når det drejer sig om installation af fyringsanlæg til biobrændsel arbejder vores specialister i hele landet, så hvis du ikke kan holde varmen, er det sikreste valg at ringe til os.

 

Vi tilbyder alle former for VVS-arbejde i industrien, på områdets mange gårde eller ude i private hjem, så uanset om du skal etablere vand- eller varmeanlæg, din vandforsyning svigter, eller der er noget galt med dine eksisterende installationer, klarer vi opgaven.  


Ring til Carsten Poulsen på tlf. 73820217
eller mobil 22444485, hvis du har en VVS-opgave,
vi skal klare for dig.