Håndværktøj kan fås i mange prisklasser og kvaliteter. Her i butikken finder du udelukkende kvalitetsværktøj, der har lang levetid og er en fornøjelse at arbejd med. Vi har et stort udvalg, så du kører ikke forgæves, når du tager til Tiset efter godt grej.

Vi har også truffet et kvalitetsbetonet valg, når det kommer til håndredskaber. Livet er simpelthen for kort til at grave have med en skrøbelig spade eller knække skaftet på en dårlig skovl lige midt i, man har travlt. Her i butikken kan du udelukkende købe håndredskaber i topkvalitet og med lang levetid. Det betaler sig nemlig for vores kunder på den lange bane.

Husdyr og hegn er en del af livet på landet. Vi har det, du skal bruge, uanset om dine 500 køer skal holdes på marken, eller dine 2 heste har brug for nye grænser om folden. Vi har altid et stort udvalg på lager, så du kan få fikset hegnet i en fart.

Man sige, at der ikke findes dårligt vejr – kun forkert påklædning. Det kan der være noget om, så vi har et bredt udvalg af godt arbejds- og udetøj hængende og liggende klar til dig, der ofte færdes ude. Uanset om du har brug for arbejdshandsker, sikkerhedsfodtøj, fornuftigt arbejdstøj eller fritidstøj til jagt og fiskeri, kan vi levere det og sørge for, at vejret aldrig er for dårligt at være ude i.

VVS-artikler
 finder du også her i butikken. Vi har mange fittings, stophaner, forskruninger, forgreninger osv. liggende på hylderne, så du kan få udbedret skaderne eller komme videre med dine projekter.

Den der smører godt, kører godt og derfor har vi valgt at forhandler Sunoco olieprodukter. De overholder alle normer og giver dine maskiner ekstra langt liv. Du kan få dem i alle emballagestørrelser og pris/ydelse-forholdet er til din fordel.

De fleste kender maskinerne fra Makita og ved de blå boremaskiner, rundsave, pudsemaskiner og så videre er effektive og brugervenlige. De er bomstærke og holder længe, uanset om du er til typerne med ledning eller bedre kan lide de moderne batteriløsninger. Vi har begge typer - så valget er dit.

Vores store butik i Tiset har udover et meget stort og velassorteret produktprogram til kvalitetsbevidste kunder noget helt specielt og efterhånden sjældent at byde på. Vi har kyndig betjening! Hos os handler du med personale, der kan give et godt råd, forklare hvordan tingene fungerer og derfor sikre at du får størst mulig glæde af det, du køber.

Med Kärcher er det nemt at holde alting rent ude og inde. Kärcher leverer maskiner i høj kvalitet - og vi står inde for brugsværdien. Spørg i butikken og få et godt råd om produktvalg med i prisen.
Se Kärcher produktkataloger

Klik her

Husqarna er et andet ord for kvalitet! 
Produktprogrammet er stort og dækker elle behov, uanset om du har brug for en lille let maskine til have eller skal bruge professionelt grej til parken eller skoven.

Læs mere her

Håndredskaber fra Makita holder til den hårde belastning på landet, så hvis du ikke gider arbejde med redskaber uden saft og kraft, så kom ind i butikken. Her er noget for enhver!
Besøg Makita´s hjemmeside

Klik her

Kvalitetsolie til alle maskiner

Hvis dine maskiner skal arbejde effektivt og leve længe, skal de serviceres korrekt. Vi anbefaler Sunocos program af avancerede Heavy Duty motorolier og smøremidler. 

Sunoco

Elka holder til det danske vejr

Det danske vejr er lunefuldt, og når man så ovenikøbet er nødt til at være ude i det for at arbejde eller dyrke sine fritidsinteresser, er der brug for ordentligt tøj. 
Se udvalget af Elkas regntøj 

Klik her