RMH var blandt fuldfoderets pionerer og blandt de allerførste med vertikale blandesnegle. Mærket er stadigvæk omgivet med respekt for en unik blandingsnøjagtighed, det lave effektbehov og den utroligt lange holdbarhed. RMH er fortsat en innovativ virksomhed med fokus på udvikling og tilbyder bl.a. kunder i hele verden branchens største udvalg af selvkørende fuldfoderblandere med unik teknologi.

Vi importerer RMH fuldfoderblandere og sælger dem direkte til vores kunder i hele Danmark. Spørg vores produktekspert Tom Hollænder til råds før du køber din næste fuldfoderblander. Så er du godt på vej til en bedre fodringsøkonomi.
 


 

Læs mere her

 

Læs mere her


RMH VS 12 Liberty er en lynhurtig og meget smidig selvkørende fuldfoderblander. Den kommer nemt rundt om og ind i bygningerne og fylder heller ikke meget på foderbordet.

Hvis du vil lave gruppeopdelt fodring og er tilhænger af flere daglige udfodringer, er RMH's Liberty-modeller ideelle.Mixellent er RMH's flagskib til de helt store besætninger og centrale foderselskaber. Hurtig læsning, hurtig blanding og hurtig udfodring – alt er designet efter devisen om, at ”tid er penge”, men med respekt for foderets struktur og rationens blanding er optimal.
RMH Mixellent er udstyret med avanceret elektroniske værktøjer. F.eks. stopper læssebåndet og reverserer, når den ønskede fodermængde for det enkelte fodermiddel er læsset.


Følg den nye RMH Vulcan på en fodringscyklus - transport - læs af fodermidler - blanding - udfodring - på en israelsk ejendom.

Vi har allerede solgt den nye type selvkørende fuldfoderblander her i Danmark, så du er også velkommen til at følge dens rute på en dansk mælkeproduktion. Ring til Tom på 20301365, så arrangerer han det praktiske.RMH TurboMix Gold Tripple er ekstrem smidig til trods for sin størrelse, for den har tre styrbare aksler. Og så er den hurtig! Hurtig til at læsse, hurtig til at blande og hurtig til at udfodre – og som allerede skrevet – lynhurtig at manøvrere rundt selv under meget vanskelige pladsforhold.Hvis du foretrækker at forlænge levetiden på din nuværende fuldfoderblander, kan vores maskinværksted løse opgaven - og imens kan du leje en anden blandevogn på fordelagtige vilkår af os. 

Vi har et af branchens mest moderne værksteder takket være maskinfabrikkens mange maskiner til stålbearbejdning, så vores veluddannede servicespecialister og svejsere har både udstyret og kompetencerne til at løse opgaven optimalt. 

Vores værksted kan også renovere dine blandesnegle. Det er ikke bare økonomisk fordelagtigt i forhold til at købe nye. Det sikrer også at blandenøjagtigheden stiger og brændstofforbruget falder i forhold til at køre med nedslidte snegle.

Ring til vores værkfører og få et overslag   Læs mere her

CN Maskinfabrik råder over et af branchens bedst udrustede maskinværksteder. Det udnytter vi til f.eks. renovering af fuldfodervogne eller renovering af deres blandesnegle. Vi kan også fremstille helt nye snegle til din fuldfodervogn, så giv os et kald og få et uforpligtende tilbud.

Her er det snegle af typen CN Heavy Duty snegle fremstillet i 15 mm. tykt stål af typen S355. Selve keglen er produceret i 8 mm.


Køerne skal fodres. Hver dag. Flere gange. Og til tiden!

Derfor skal din fuldfodervogn serviceres løbende, og derfor skal din servicepartner hurtigt kunne få den op at køre igen, hvis uheldet er ude, og der sker et nedbrud.

Vi mener, det er vigtigere, at serviceteknikerne hurtigt kan udbedre fejlen, end at de bor lokalt, men hverken har ekspertisen eller reservedelene til opgaven. Derfor har vi valgt at samarbejde med nogle få, men yderste kompetente servicepartnere, der hver især dækker et område med ca. 1 times reaktionstid. De kender RMH og leverer kompetent service af din fuldfodervogn – så du hurtigt kan genoptage foderrutinerne.


Ny 14 m³ RMH Liberty

Den nye selvkørende RMH Liberty 14 er kraftigere og mere komfortabel end de tidligere modeller. Men stadig med smidig baghjulsstyring.
Ring til Tom på 20 30 13 65 og hør mere.

Ring til Tom


Hvis dit fuldfoder er for tørt, og hvis dine prillerede fodermidler ikke opløses i forbindelse med opblandingen, forøges risikoen for, at dyrene kan sortere i foderet, og foderudnyttelsen falder.
Vi leverer tankløsninger fra Scan Regn, så du du nemt kan eliminere den risiko.

Se modeller og priser her