Vi har tradition for kvalitet og ordentlighed i hele vores forretning. Vores mål er, at både du og vi kan drive en sund forretning. Det gør vi ved at være omkostningsbevidste, effektive, nøjagtige og levere produkterne til aftalt tid og pris.

Vi løser opgaverne her på vores egen fabrik i Tiset, hvor vi har fuld kontrol med kvaliteten. Det giver dig også fordele som hurtig kommunikation uden sprogbarrierer, billig levering af komponenter, nem kontrol, korrekt information om forsendelsestidspunkt osv.  – ja, kort sagt. Din supply-chain bliver enkel og fleksibel, når du har os som underleverandør. 


CN Maskinfabrik tilbyder pladevalsning fra Ø 350 mm af op til 12 mm plader i max. bredde 2550 mm i små og store serier i henhold til dine specifikationer. Vi kan håndtere f.eks. alm. plade, corten plade og plader i både rustfrit stål og aluminium. Er der behov for yderligere bearbejdning som opsavning, boring osv. kan vi ofte også håndtere det. Ring 74 82 19 19 for tilbud.

Har du behov for at få klippet almindelige plader, corten plader og plader i både rustfrit stål og aluminium, så lad os klare opgaven. Vores maskiner kan klippe plader i max 12 mm tykkelse og 3000 mm bredde.

Hvis du vil have dit stangstål savet op med høj præcision og respekt for materialets tekniske egenskaber kan vi løse opgaven med vores automatsav så længe maks. målene ikke overstiger Ø300 mm eller 220x220 mm.


Hos CN Maskinfabrik har vi både udstyret og folkene til at løse svejseopgaver i de fleste materialer uanset om der er tale om opbygning af nye konstruktioner eller reparation og forstærkning af eksisterende anlæg.
Ring og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med.

Har du en målsat tegning, så kan vores fagfolk dreje komponenterne i de fleste materialer. 

Teamet i vores maskinfabrik har mange kompetencer. Én af dem er at løse fræseopgaver efter tegning som manuel stykproduktion. Vi kan fræse nøjagtigt i de fleste materialer, så send os din udfordring på mail@slet-dette.cn-maskinfabrik.dk 


CN Maskinfabrik kan løse mange opgaver indenfor stålbearbejdning. En af de mere specielle er stikning af notgange i tandhjul, remskiver og lignende komponenter. Nøjagtigheden er høj og arbejdet udføres efter alle normer.

Ring til os på 74 82 19 19 og få en uforpligtende snak med os om, hvordan vi kan hjælpe din forretning som underleverandør.