Multiva er synonym med kompromisløs produktivitet og høj brugsværdi.
Uanset om det er kombi-såmaskiner, harver, kultivatorer, så er kvaliteten i top.

Multiva har for nogle år siden formuleret en forretningside, der samles under sloganet “Cultivating the future“. Helt konkret drejer det sig om:

1) At investere kraftigt i produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne.

2) Teste produkterne under ekstremt vanskelige vilkår.

3) Løbende investering i moderne produktionsteknik, uanset om det er CNC-styrede maskiner, robotanlæg eller efterbehandlings- og lakeringsanlæg med en helt utrolig høj finish.

I Danmark har kombi-såmaskinerne længe høstet anerkendelse for optimal etablering af afgrøderne, men de øvrige produkter er bestemt også værd at overveje, næste gang du skal investere i den type redskaber.


Multiva eCerex 600 er en unik nyhed fra Multiva, men til trods for alle de tillokkende tekniske muligheder, må du vente med at sætte den i jorden lidt endnu. Den kan tidligst købes til almindelig brug ultimo 2024.

Designmæssigt repræsenterer eCerex 600 en ny stil fra Multiva, men teknikke er også ny på flere områder. Den innovative såmaskine er f.eks. udstyret med et brugervenligt og intelligent SeedPilot Air Isobus-styresystem.

Tanken er standardudstyret med to integrerede tanke -  en til gødning og en til frø, og hvis det ikke er tilstrækkeligt tilbydes der op til to ekstra tanke og en integreret frøsåkasse. Sidstnævnte kan f.eks. anvendes ved såning af græsfrø i hver anden række eller alternativt til startgødning, som blandes med korn i luftsstrømmen fra korntanken. Totalvolumen på hovedtanken er 6.500 liter, og volumen på den integrerede frøsåkasse er 450 liter.

Den nye såmaskine er udviklet til krævende forhold med store udsædsmængder. Selv udsåning af større mængder økologisk gødning er muligt.

Såmaskinen er enkel at anvende i marken, da frontredskaber og såskær kan arbejde synkront, når maskinen hæves eller sænkes. De ønskede sekvenser aktiveres nemt efter brugerens behov i SeedPilot-softwaren.

Sådybden kan justeres individuelt for hvert såskær i intervaller af 5 mm. Det gøres enkelt uden brug af værktøj og direkte med et fjederbelastet håndtag på hver såskær. Såskærets store diameter og angrebsvinkel samt hjulmonteringen bidrager til et lavt trækkraftsbehov og deraf et minimalt dieselforbrug pr. hektar.

Ring for info og pris, hvis du vil forrest i leveringskøen


Såmaskiner

Man høster, som man sår! Derfor drejer det sig om at vælge den helt rigtige etableringsstrategi, når frøne skal i jorden.

Multiva såmaskiner leverer et perfekt såarbejde uanset om din dyrkningsstrategi arbejder med direkte såning eller i bearbejdet jord. Frøene placeres præcist, hvor du vil have det og kun i den mængde, du ønsker. Samspillet mellem den robuste konstruktion og de tekniske løsninger er optimale – patenterede såskær, trinløs regulering af udsædsmængde, store dæk og en lang række andre elementer er med til at sikre et perfekt resultat under alle forhold. Som en kunde siger – ”Jeg kan så alting i alting”. Resultaterne fra praksis viser tydeligt, at afgrøder etableret med Multiva-såmaskiner har høje udbytter.

Læs mere om Multiva-såmaskiner

Tallerkenharver

Multiva tallerkenharver er udviklet til at klare de sværeste forhold og opfylder de krav der stilles på en moderne gård. Under produktudviklingen, var tilpasning til forskellige former for dyrkning og såningstyper et vigtigt område. Takket være de nøje overvejede og testede detaljer, er Multiva tallerkenharver en rigtig multifunktionsmaskine.

Læs mere her

Tandharver

Som alle øvrige produkter fra Multiva er såbeds- og stubharverne særdeles robuste og brugervenlige, så arbejdsopgaverne kan udføres med høj præcision og uden unødvendige driftsstop. De kan udrustes med planerplanker, valser, efterharver og forskellige skær, så fleksibiliteten er i top uanset hvilket dyrkningssystem, du er tilhænger af. Arbejdsbredderne varierer fra 5 – 14,5 meter.

Læs mere her