Vand er vigtigt. Rent vand er livsvigtigt.
Når det kommer til vandbehandlingsanlæg, har vi valgt at samarbejde med Silhorko, der siden 1936 har sørget for rent vand til mennesker, dyr og industri. De har stor erfaring med udvikling, produktion, salg og service af driftssikre vandbehandlingsanlæg med lang levetid og minimalt behov for vedligehold - tilpasset netop dine behov. Hemmeligheden ligger i materialevalg, teknisk know-how og engagerede medarbejdere.

Vi garanterer for kvalitet og ydelse, så kontakt os, hvis du f.eks. har okker i din vandforsyning eller har fået langt være problemer!

Udlejning af mobile anlæg
Har du brug for filtreret, blødgjort, demineraliseret eller bakteriefrit vand i en tidsbegrænset periode? SILHORKO tilbyder et bredt program af komplette, mobile vandbehandlingsanlæg, som udlejes til alle med et midlertidigt behov for vandbehandling!   

 

Lad os rense din gamle pumpe
Vi har et anlæg til at rense dine små “husholdningspumper”, så de kommer til at se ud som næsten nye og får forøget deres levetid betydeligt.

Vi renser typisk om dyk- og trykpumper med mange kamre. Vi skiller dem ad, renser dem og samler dem igen til en fast pris og er der behov for en reparation, kontakter vi dig altid, før vi går i gang.

Har du en større pumpe som trænger til rensning så kontakt os for et tilbud.

Læs mere om Silhorko vandrensning her