Vi har dét, du mangler til dine maskiner, alle udenomsarealerne, arbejdstøj og alt det andet, der er behov for til arbejde og fritid ”på landet”. Hos CN Maskinfabrik kan du både handle online eller her i butikken i Tiset, hvor vi har et meget stort udvalg af service- og reservedele, forbrugsartikler, kvalitetsværktøj og småmaskiner.

Vi har sikret vores kunder fordelagtige vilkår og mulighed for direkte bestilling på de store portaler fra Kramp og Granit, men husk – du er altid velkommen her i butikken, hvor vi også kan rådgive dig, så du f.eks. får de helt rigtige stumper til dine maskine, årgang og model.

Gode råd er altid gratis hos CN Maskinfabrik!


KRAMP er for alle med jord under neglene. De leverer produkter til landbrug, entreprenører og alle andre, der arbejder i den grønne sektor. Her er det, du skal bruge på din landbrugsbedrift, i have, park eller skov, og du kan endda finde det du mangler til dine husdyr. Sortimentet er enormt! Du kan finde alt fra plovdele og harvespidser til hydraulikkomponenter og el-artikler. Håndværktøj, maling, dyrefoder og alt muligt andet er også med i Kramp on-lineshop, så få en konto gennem os og køb online hos Kramp.

Kig ind på https://www.kramp.com/shop-dk/da og gå på opdagelse i sortimentet. Det er enormt.


GRANIT Webshoppen er målrettet det professionelle segment. Med GRANIT Webshoppen har forhandlere og værksteder en stærk online-shop til rådighed, som kan anvendes til meget mere end kun at bestille reservedele, sliddele, forbrugsartikler og meget andet. Du får adgang til hele GRANIT sortimentet med mere end 12 millioner reservedele og tilbehør. Det er en overskuelig webshop, så du finder hurtig den rigtige reservedel. Der er f.eks. reservedelslister og splittegninger til rådighed.

Det er umuligt at opremse alle produktnavne for hos GRANIT finder du f.eks. traktordele og tilbehør, slid og reservedele til landbrugsmaskiner og -redskaber, motordele, elektriske komponenter, bremsedele, filtre, dele til hydraulik og pneumatik, dæk, hjul og slanger og det du mangler til værkstedet. Mangler du dele til dine entreprenørmaskiner, trucks, trailere eller anhængere, er det også en del af sortimentet.

Gå selv ind på www.granit-parts.dk og se det enorme udvalg – og få en konto gennem os.