Husqvarna Automower robotplæneklippere holder din pæne flot med hyppige klipninger, så den altid står friskt trimmet og ser nyslået ud. Samtidigt er de hyppige klipninger med til at spare gødning, for de bittesmå stykker græs falder ned mellem græsstråene og formulder hurtigt. Mosset forsvinder erfaringsvist også, så din plæne får en helt perfekt finish.

Og så er den nærmest lydløs! Støjniveauet fra Automower er fra 69 dB(A) ned til 58 dB(A) afhængigt af model (Din traditionelle plæneklipper larmer højst sandsynligt med 95 til 100 dB(A)). Du kan sagtens uforstyrret tage en lur i hængekøjen eller nyde grillmaden på terrassen, mens din plænerobot tager det sure slid med at klippe græsset.
Husqvarnas Automower program er bredt. Her finder du små robotklippere til en standard villahave, avancerede modeller til store, kuperede haver med talrige bede og meget kraftige modeller til institutionernes store plæner. Fælles for dem alle er et unikt design, stor driftssikkerhed og lang batterilevetid.

Se modeller og meget mere om Husqvarna robotplæneklippere her

Kan jeg være helt sikker på at robotten slår hele græsplænen?

Husqvarna Automower guides af afgrænsningskabler rundt om din plæne. Den kører i et tilsyneladende tilfældigt mønster, hvilket igennem 20 år med tests og indsamling af praktiske erfaringer har vist sig at være den klart bedste løsning. Det eneste du skal være sikker på, er at du køber en robot med tilstrækkelig kapacitet.

Kan den køre på ujævne overflader og skråninger?

Husqvarna Automower har store kørehjul, så den kører fint på ujævne overflader og skråninger med op til 70 % (35°) stigning. Samtidigt er den ikke større, end den følger plænens konturer op og ned. Og så ”skalperer” den ikke forhøjninger som mange større plæneklippere kan gøre.

Kan den finde de smalle passager?

Husqvarna Automower guides af afgrænsningskabler, og hvis de ligger korrekt i begge sider af passagerne vil den automatisk finde ind og ud ad smalle passager på helt ned til 60 cm i bredden, alt efter model.

Bliver den ikke bare stjålet?

Nej, ikke længere. Takket være GPS-sporing og tilslutning via mobiltelefonnetværket kan du nu starte, stoppe og planlægge din robotplæneklipper med din smartphone. Du kan også spore robotklipperen, hvis den er blevet stoppet eller stjålet. Det er almindelig kendt, så ingen ”gider” stjæle dem.


Når vi monterer din nye Husqvarna Automower, sørger vi for, at kablet bliver gravet ned hele vejen rundt langs kanten af din plæne. Der bliver selvfølgelig også lagt kabel rundt om bede, træer m.m. Du skal kun sørge for, at der er et 220 V stik klar til vores montør, og at evt. fliser er løftet op.

Inden vi kører igen, indstiller vi din nye robot og afprøver, at alt virker, som det skal.

Ring og få en pris på opsætning af din nye Husqvarna Automower i din have. 

Vi tilbyder service og vinteropbevaring af din Husqvarna Automower. Vi har flere muligheder med guld-, sølv- og bronzepakker, så du får den service, der passer dig. Ring til os og hør mere.