CN Maskinfabrik forhandler både Pöttingers store program til bjærgning af græs og redskaber til jordbearbejdning. Lige som os er Pöttingers erklærede mål at være en partner, landmænd og maskinstationer kan stole på. Og det er ikke bare en floskel – i over 140 år har Pöttinger arbejdet engageret med at gøre arbejdet lettere for deres kunder og øge deres driftsøkonomi.

Mange af Pöttingers medarbejdere har selv rødder inden for landbruget og kender kravene til landbrugsmaskiner fra egne erfaringer. Kombinationen af medarbejder-knowhow og inddragelse af kunders erfaringer i udviklingsopgaverne garanterer praksisorienterede løsninger – til morgendagens udfordringer. 

Hvis du vil følge med i nyheder fra Pöttinger, kan du nemt tilmelde dig deres nyhedsbrev her.

Græsredskaber

Skivehøstere, vendere, river og snittevogne fra Pöttinger er alle robuste redskaber med høj produktivitet. Målet er, at landmænd og maskinstationer kan bjærge græsset i højeste kvalitet, når timingen er perfekt.

Et godt eksempel på Pöttingers innovative tilgang til produktudvikling er den nye firerotors-rive TOP 1252 C med hydraulisk indstilling af arbejdsbredden. Med den er den professionelle landmand og maskinstation i stand til at arbejde hurtigt og bjærge græsset uden forurening, samtidigt med at græstørven skånes, så der er optimale forhold for hurtig genvækst. Med en maksimal arbejdsbredde på 12,5 m opnås høj effektivitet samt fleksibilitet. Hydraulisk arbejdsbredde fra 8,0 til 12,5 m, hvor hver side kan reguleres individuelt eller sammen. På grund af de drejelige hjul på hjulstellet af hver rotor kan arbejdsbredde reguleres under kørsel eller i stationær drift.

Se produktprogrammet her

Jord

En af landmandens vigtigste ting er hans jord, og sådan her det været gennem generationer. Metoderne omkring jordbearbejdningen ændrer sig derimod konstant. I dag er moderne redskaber fra Pöttinger med til at give den moderne landmand succes, uanset om det drejer sig om plove, harver eller såteknologi.

Den senest nyhed er TERRADISC 8001 T / 10001 T, der er en liftophængt tallerkenharve til øverlig jordbearbejdning. Den leveres med arbejdsbredder på 8 og 10 meter. Dens arbejdsproces garanterer effektiv og ens bearbejdning af jorden i hele arbejdsbredden, hvor hver sidefløj tilpasser sig til jordens konturer. Bevægelighed af sidefløjene i både positiv og negativ retning er unik på markedet for denne type harver.Se produktprogrammet her