CN har stor ekspertise i projektering og renovering af vandingsanlæg. Samtidigt har vi et af Danmarks største udvalg af maskiner, pumper og udstyr til markvanding og andre opgaver, hvor nøjagtige og driftssikre vandingsanlæg er påkrævede.

Vi kan både projektere dine nye anlæg og optimere de eksisterende, så du får et optimalt anlæg, der sikrer afgrøderne den helt rigtige ”nedbør” og samtidigt minimerer driftsomkostningerne.
Resultatet er anlæg, hvor alle elementer er optimeret og fungerer sammen.

Vi forhandler Fasterholt og OCMIS, men servicerer alle mærker.

Fasterholt

Fasterholts selvkørende vandingsmaskiner og Bordings indtrækkermaskiner har begge bevist deres styrke i marken. I dag ejes begge mærker af samme firma, og de supplerer hinanden godt.

Hos CN har vi mange års erfaring i at lave effektive markvandingsanlæg, sælge og servicere maskinerne og i det hele taget sikre, at alting kører, når der er behov for at vande afgrøderne – eller sikre vandingsanlægene før vinterens frost skader dem.

Du kan trygt ringe til os – vi har prøvet det før.

 

     Læs mere om Fasterholt            Læs mere om Bording        

Pumper til alle vandingsanlæg

Markvanding er mere end jordledninger, maskiner, slanger, kanoner og dyser. Det drejer sig i høj grad også om pumper. Vi kan skaffe stort set alle pumpetyper gennem vores store netværk, og vores serviceteknikere har stor erfaring i servicering, renovering eller udskiftning af pumper. Hvis du vil nøjes med en brugt pumpe, klarer vi også det, og skal det være helt billigt, har vi måske et gammelt anlæg stående, der kan blive ”donor”.

Ring, så finder vi en løsning.

OCMIS

OCMIS er en af Europas førende producenter af vandingsmaskiner og leverer  kvalitetsprodukter, hvor kunden kan få sin maskine skræddersyet med det ønskede udstyr.

OCMIS-programmet rummer mange spændende muligheder. For eksempel kan maskinerne leveres med hydraulisk sænkning for optimal stabilitet ved store slangelængder.

Ring, hvis du har specielle ønsker til dit vandingsanlæg i marken, på golfbanen, i parken eller måske kræver dine specialafgrøder en helt speciel vanding?


Læs mere om OCMIS

Service

Vandingsanlæg skal serviceres både i vækstsæsonen og inden vinterkulden. Begge operationer er vigtige!

I vækstsæsonen er det vigtigt, at ”nedbøren” falder, når planterne har behov, så driftssikkerheden skal være høj, og evt. nedbrud udbedres hurtigt.

Inden vinterkulden sætter ind er det ekstremt vigtigt, at vandingsmaskiner og pumper bliver tømt for vand og vintersikret. Omkostningerne ved at udelade det kan blive uhyggeligt store.

Ring til os uanset om uheldet har ramt dit vandingsanlæg, eller du vil have foretaget forebyggende service. Vores teknikere er hurtigt fremme og har stor erfaring i at servicere vandingsanlæg.