Multiva er synonym med kompromisløs produktivitet og høj brugsværdi.
Uanset om det er kombi-såmaskiner, harver, kultivatorer, tromler eller tip- og afskubbervogne, så er kvaliteten i top.

Multiva har for nogle år siden formuleret en forretningside, der samles under sloganet “TRACKING THE FUTURE“. Helt konkret drejer det sig om:

1) At investere kraftigt i produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne.

2) Teste produkterne under ekstremt vanskelige vilkår.

3) Løbende investering i moderne produktionsteknik, uanset om det er CNC-styrede maskiner, robotanlæg eller efterbehandlings- og lakeringsanlæg med en helt utrolig høj finish.

I Danmark har kombi-såmaskinerne længe høstet anerkendelse for optimal etablering af afgrøderne, men de øvrige produkter er bestemt også værd at overveje, næste gang du skal investere i den type redskaber.

Såmaskiner

Man høster, som man sår! Derfor drejer det sig om at vælge den helt rigtige etableringsstrategi, når frøne skal i jorden.

Multiva såmaskiner leverer et perfekt såarbejde uanset om din dyrkningsstrategi arbejder med direkte såning eller i bearbejdet jord. Frøene placeres præcist, hvor du vil have det og kun i den mængde, du ønsker. Samspillet mellem den robuste konstruktion og de tekniske løsninger er optimale – patenterede såskær, trinløs regulering af udsædsmængde, store dæk og en lang række andre elementer er med til at sikre et perfekt resultat under alle forhold. Som en kunde siger – ”Jeg kan så alting i alting”. Resultaterne fra praksis viser tydeligt, at afgrøder etableret med Multiva-såmaskiner har høje udbytter.

Læs mere om Multiva-såmaskiner

Læs om såresultater og se film

Tallerkenharver

Multiva tallerkenharver er udviklet til at klare de sværeste forhold og opfylder de krav der stilles på en moderne gård. Under produktudviklingen, var tilpasning til forskellige former for dyrkning og såningstyper et vigtigt område. Takket være de nøje overvejede og testede detaljer, er Multiva tallerkenharver en rigtig multifunktionsmaskine.

Læs mere her

Tandharver

Som alle øvrige produkter fra Multiva er såbeds- og stubharverne særdeles robuste og brugervenlige, så arbejdsopgaverne kan udføres med høj præcision og uden unødvendige driftsstop. De kan udrustes med planerplanker, valser, efterharver og forskellige skær, så fleksibiliteten er i top uanset hvilket dyrkningssystem, du er tilhænger af. Arbejdsbredderne varierer fra 5 – 14,5 meter.

Læs mere her

Tipvogne

Multiva tipvogne er udvikler til at opfylde brugernes behov. Multiva er en perfekt tipvogn til en bruger, som ligger værdi i transport der er praktisk, effektiv og holdbar. Multiva er også mærket for kvalitet. Med moderne produktionsmetoder, de bedste materialer, omhyggelig fremstilling og finish.

Læs mere her