Multiva er synonym med kompromisløs produktivitet og høj brugsværdi.
Uanset om det er kombi-såmaskiner, harver, kultivatorer, så er kvaliteten i top.

Multiva har for nogle år siden formuleret en forretningside, der samles under sloganet “Cultivating the future“. Helt konkret drejer det sig om:

1) At investere kraftigt i produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne.

2) Teste produkterne under ekstremt vanskelige vilkår.

3) Løbende investering i moderne produktionsteknik, uanset om det er CNC-styrede maskiner, robotanlæg eller efterbehandlings- og lakeringsanlæg med en helt utrolig høj finish.

I Danmark har kombi-såmaskinerne længe høstet anerkendelse for optimal etablering af afgrøderne, men de øvrige produkter er bestemt også værd at overveje, næste gang du skal investere i den type redskaber.

Introduktionen af de nye Multiva EVO- og e-modeller har vakt stor opmærksomhed blandt danske landmænd. Den første gang, de nye modeller blev præsenteret på det danske marked, var på Agromek 2022, men hos CN Maskinfabrik startede vi allerede demokørslerne i efteråret 2022. Derfor har vi leveret de første maskiner til forårsarbejdet 2023, så du kan nemt få en at se i praksis.

Multiva såmaskiner er velkendt for deres store fleksibilitet med hensyn til at kunne så med høj præcision både direkte i stub og i harvet eller pløjet jord.  De nye e-modeller er ISOBUS-forberedte, hvilket forbedrer brugervenligheden og åbner muligheden for betjening af såmaskinen via traktorens ISOBUS-skærm. Det gør det sammen med den elektriske styrede udsåning muligt automatisk og trinløst at justere udsædsmængden af såvel såsæd som gødning via markkort og GPS.

Såmaskiner

Man høster, som man sår! Derfor drejer det sig om at vælge den helt rigtige etableringsstrategi, når frøne skal i jorden.

Multiva såmaskiner leverer et perfekt såarbejde uanset om din dyrkningsstrategi arbejder med direkte såning eller i bearbejdet jord. Frøene placeres præcist, hvor du vil have det og kun i den mængde, du ønsker. Samspillet mellem den robuste konstruktion og de tekniske løsninger er optimale – patenterede såskær, trinløs regulering af udsædsmængde, store dæk og en lang række andre elementer er med til at sikre et perfekt resultat under alle forhold. Som en kunde siger – ”Jeg kan så alting i alting”. Resultaterne fra praksis viser tydeligt, at afgrøder etableret med Multiva-såmaskiner har høje udbytter.

Læs mere om Multiva-såmaskiner

Tallerkenharver

Multiva tallerkenharver er udviklet til at klare de sværeste forhold og opfylder de krav der stilles på en moderne gård. Under produktudviklingen, var tilpasning til forskellige former for dyrkning og såningstyper et vigtigt område. Takket være de nøje overvejede og testede detaljer, er Multiva tallerkenharver en rigtig multifunktionsmaskine.

Læs mere her

Tandharver

Som alle øvrige produkter fra Multiva er såbeds- og stubharverne særdeles robuste og brugervenlige, så arbejdsopgaverne kan udføres med høj præcision og uden unødvendige driftsstop. De kan udrustes med planerplanker, valser, efterharver og forskellige skær, så fleksibiliteten er i top uanset hvilket dyrkningssystem, du er tilhænger af. Arbejdsbredderne varierer fra 5 – 14,5 meter.

Læs mere her