RMH var blandt fuldfoderets pionerer og blandt de allerførste med vertikale blandesnegle. Mærket er stadigvæk omgivet med respekt for en unik blandingsnøjagtighed, det lave effektbehov og den utroligt lange holdbarhed. RMH er fortsat en innovativ virksomhed med fokus på udvikling og tilbyder bl.a. kunder i hele verden branchens største udvalg af selvkørende fuldfoderblandere med unik teknologi.

Vi importerer RMH fuldfoderblandere og sælger dem direkte til vores kunder i hele Danmark. Spørg vores produktekspert Tom Hollænder til råds før du køber din næste fuldfoderblander. Så er du godt på vej til en bedre fodringsøkonomi.

Fuldfoderblandere med rustfri 3CR12-kvalitetsstål på vognsider og sneglevindinger holder længst!
Vi anbefaler vores kunder at forstærke deres fuldfoderblandere med rustfrit 3CR12-kvalitetsstål på den nederste meter af blandekarrets sider og de yderste 10 cm af sneglevindingerne. Det forlænger levetiden på kar og snegle, og de lette snegle er ikke unødvendigt hårde ved gear og transmission.

Nu har en langtidstest udført på 25 fuldfoderblandere bevist vores påstand – rustfrit kvalitetsstål har langt større holdbarhed end konventionelt stål.

”Sliddet på fuldfoderblandere varierer meget fra besætning til besætning. Det lykkedes ikke at finde en enkelt afgørende faktor for hvor stort sliddet på snegle og karret på fuldfoderblandere bliver. De to blandere, der var udstyret med en rustfri stålkant på sneglene, havde et betydeligt lavere slid sammenlignet med de øvrige blandere.”

 Der blev på 25 fuldfoderblandere målt tykkelse på blandt andet sneglekanter og blandekar med et halvt års interval, for at afdække sliddet på fuldfoderblandere i praksis. På vertikale fuldfoderblandere blev der fundet et slid på mellem 0,1 og 3,5 millimeter på sneglekanterne. Der blev ikke fundet nogen klar sammenhæng mellem blandemængderne i den enkelte besætning og sliddet på fuldfoderblanderen. De to vertikale blandere med det mindste slid havde begge en rustfri stålkant eftermonteret på sneglene.”

 Kilde. SEGES, Kvæginfo – 2539/21.12.2017


RMH VS 12 Liberty er en lynhurtig og meget smidig selvkørende fuldfoderblander. Den kommer nemt rundt om og ind i bygningerne og fylder heller ikke meget på foderbordet.

Hvis du vil lave gruppeopdelt fodring og er tilhænger af flere daglige udfodringer, er RMH's Liberty-modeller ideelle.Mixellent er RMH's flagskib til de helt store besætninger og centrale foderselskaber. Hurtig læsning, hurtig blanding og hurtig udfodring – alt er designet efter devisen om, at ”tid er penge”, men med respekt for foderets struktur og rationens blanding er optimal.
RMH Mixellent er udstyret med avanceret elektroniske værktøjer. F.eks. stopper læssebåndet og reverserer, når den ønskede fodermængde for det enkelte fodermiddel er læsset.


Følg den nye RMH Vulcan på en fodringscyklus - transport - læs af fodermidler - blanding - udfodring - på en israelsk ejendom.

Vi har allerede solgt den nye type selvkørende fuldfoderblander her i Danmark, så du er også velkommen til at følge dens rute på en dansk mælkeproduktion. Ring til Tom på 20301365, så arrangerer han det praktiske.RMH TurboMix Gold Tripple er ekstrem smidig til trods for sin størrelse, for den har tre styrbare aksler. Og så er den hurtig! Hurtig til at læsse, hurtig til at blande og hurtig til at udfodre – og som allerede skrevet – lynhurtig at manøvrere rundt selv under meget vanskelige pladsforhold.

Mixellent er RMH's flagskib til de helt store besætninger og centrale foderselskaber. Hurtig læsning, hurtig blanding og hurtig udfodring – alt er designet efter devisen om, at ”tid er penge”, men med respekt for foderets struktur og rationens blanding er optimal.  RMH Mixellent er udstyret med avanceret elektroniske værktøjer. F.eks. stopper læssebåndet og reverserer, når den ønskede fodermængde for det enkelte fodermiddel er læsset.

Premium er først og fremmest designet til at arbejde, hvor pladsen er trang. Denne maskine har både 4-hjulsstyring, krabbestyring styring og 4-hjulstræk. Med en bredde på kun 2,25 m kan Platinum komme til de fleste steder. Fræserhovedet og 2 blandesnegle sørger for optimal foderstruktur og stor blandenøjagtighed. 

Vulcan er en effektiv maskine med lave driftsomkostninger - lynhurtig læsning og skånsom foderbehandling med 1 stor blandesnegl. Vulcan har gode køreegenskaber – både på landevejen og rundt om på gårdene.

VS er en genial løsning til den ”almindelige” mælkeproducent, der vil erstatte traktor, trailer og læssemaskine med en maskine. Lav individuelle blandinger til dyregrupperne og minimer dit foderspild. Se den arbejde i Danmark.

VSL er en genial løsning til den ”almindelige” mælkeproducent, der vil erstatte traktor, trailer og læssemaskine med en maskine. Lav individuelle blandinger til dyregrupperne og minimer dit foderspild. Se den arbejde i Danmark.

RMH Mixell 1 snegl - 1 aksel.  Fra 8 m3 - 16 m3

Alle RMH fuldfoderblandere er robuste. Stærk konstruktion, kvalitetsstål, holdbare vejeceller og et godt vægtsystem danner baggrund for den daglige fodring. Der kan fås utallige aflæssere til alle vogne.

RMH Mixell 2 snegle - 1 aksel. Fra 18 m3 - 22 m3.

RMH har specialudviklet de vertikale snegle, så de har overlap. Det sikrer optimal blanding af foderet. De høje snegle sørger for at løfte foderet, mens det blandes, så dyrene får serveret et lækkert og luftigt foder.


RMH Mixell 2 snegle – 2 aksler Fra 24 m3 – 30 m3

De populære 2-sneglsvogne fås i mange versioner. Om der er behov for 1 eller 2 vognaksler, hænger sammen med læssehøjde, og hvor man kører med vognen. Der fås en hjulmontering til alle formål.

RMH Mixell 3 snegle – 2 aksler Fra 30 m3 – 45 m3

Lavt effektbehov, hurtig opblanding og lang holdbarhed går igen på alle RMH-blandere. Med 2 aksler er denne trailer ideel til de store besætninger hvor pladsen mellem bygninger osv. er lidt trang. Med 1 m rustfri stål på den nederste meter af blandekarret og rustfri stål på sneglene blander Mixelle utallige blandinger før vognens snegle er slidt.

RMH Mixell 3 snegle – 3 aksler Fra 30 m3 – 45 m3

De store Mixell-vogne går på kompromis med opblandingsnøjagtig og præcision. Med det rette vægtudstyr og managementsystem er foderøkonomien optimal. De store trailere har styrbar boogie, så de er nemme at komme rundt med uden at ødelægge belægninger på silopladsen eller rundt om gården.

RMH Mixell Trio er en stor fuldfoderblander med utrolig smidighed. Et 45 m3 blandekar med 3 af RMH´s suveræne blandesnegle kombineret med et robust chassis med 2 aksler giver den helt optimale kombination af kapacitet og brugervenlig manøvrering ud og ind af foderlagre, rundt om bygninger og inde på foderbordene.

 

Ring og hør mere - vi har fået den til Danmark. 

Hvis dine staldforhold ikke levner plads til de store trailere er RMH Titanium en genial løsning. Med en totalbredde helt ned til 212 cm kan den komme ind alle de steder, hvor en traktor kan være. RMH Titanium er også nem at bakke med, hvis du f.eks. skal ind i en Varde-stal, hvor foderbordet er lukket i den ene ende.

Den nye RMH Magnum er konstrueret til de større landbrug med flere produktionssteder og regionale foderfor­syninger, hvor der skal ske noget i en fart - hurtig til at blande, hurtig til at læsse af og konstrueret, så der kan køres hurtigt på landevejen. Det giver den stor kapacitet, og samtidig bliver det nemt for mælkeproducenterne at lave flere forskellige blandinger alt efter de enkelte dyregruppers krav. Magnum fås helt op til 55 m3 med drejbar boogie.

RMH har lang erfaring i at producere stationære anlæg i alle størrelser – fra helt enkle manuelt betjente blandekar til avancerede fuldfoderfabrikker. Ekstremt holdbare blandingskar, unikt designede blandeskruer, manuel- eller PLC-styring, forskellige motorenheder er alt sammen komponenter, der kan tilpasses din gård eller dit biogasanlæg.

Ring og lad os finde den rigtige løsning til dit behov. Takket være vores egen maskinfabrik kan CN opbygge helt kundespecifikke løsninger.


Uanset hvilken RMH-fuldfoderblander du vælger, leveres den med nøjagtigt vejeudstyr. Du kan vælge mellem flere typer alt afhængig af din fodringsstrategi. Fra en simpel vejeboks med 9 recepter til avancerede systemer med PC-tilslutning og trådløs kommunikation.

 

Læs mere her

 

Læs mere her


Hvis du foretrækker at forlænge levetiden på din nuværende fuldfoderblander, kan vores maskinværksted løse opgaven - og imens kan du leje en anden blandevogn på fordelagtige vilkår af os. 

Vi har et af branchens mest moderne værksteder takket være maskinfabrikkens mange maskiner til stålbearbejdning, så vores veluddannede servicespecialister og svejsere har både udstyret og kompetencerne til at løse opgaven optimalt. 

Vores værksted kan også renovere dine blandesnegle. Det er ikke bare økonomisk fordelagtigt i forhold til at købe nye. Det sikrer også at blandenøjagtigheden stiger og brændstofforbruget falder i forhold til at køre med nedslidte snegle.

Ring til vores værkfører og få et overslag   Læs mere her

CN Maskinfabrik råder over et af branchens bedst udrustede maskinværksteder. Det udnytter vi til f.eks. renovering af fuldfodervogne eller renovering af deres blandesnegle. Vi kan også fremstille helt nye snegle til din fuldfodervogn, så giv os et kald og få et uforpligtende tilbud.

Her er det snegle af typen CN Heavy Duty snegle fremstillet i 15 mm. tykt stål af typen S355. Selve keglen er produceret i 8 mm.


Køerne skal fodres. Hver dag. Flere gange. Og til tiden!

Derfor skal din fuldfodervogn serviceres løbende, og derfor skal din servicepartner hurtigt kunne få den op at køre igen, hvis uheldet er ude, og der sker et nedbrud.

Vi mener, det er vigtigere, at serviceteknikerne hurtigt kan udbedre fejlen, end at de bor lokalt, men hverken har ekspertisen eller reservedelene til opgaven. Derfor har vi valgt at samarbejde med nogle få, men yderste kompetente servicepartnere, der hver især dækker et område med ca. 1 times reaktionstid. De kender RMH og leverer kompetent service af din fuldfodervogn – så du hurtigt kan genoptage foderrutinerne.


Ny 14 m³ RMH Liberty

Den nye selvkørende RMH Liberty 14 er kraftigere og mere komfortabel end de tidligere modeller. Men stadig med smidig baghjulsstyring.
Ring til Tom på 20 30 13 65 og hør mere.

Ring til Tom


Hvis dit fuldfoder er for tørt, og hvis dine prillerede fodermidler ikke opløses i forbindelse med opblandingen, forøges risikoen for, at dyrene kan sortere i foderet, og foderudnyttelsen falder.
Vi leverer tankløsninger fra Scan Regn, så du du nemt kan eliminere den risiko.

Se modeller og priser her