Maskiner fra Weidemann har været i gang i årtier og med stor succes både i og uden for landbrugssektoren. I mangeårige partnerskaber med kunderne har vi udviklet innovative koncepter og et komplet, gennemarbejdet produktprogram. Det perfekte og effektive samspil mellem menneske, maskine og redskab har største prioritet hos Weidemann. Derfor er minilæsserne både brugervenlige, sikre og økonomiske. 

Hos Weidemann kombineres god driftsøkonomi med anvendelsesorienteret teknik og brugervenlig betjening – og dermed sparer du både tid og penge.
Med andre ord: Du kan altid regne med en Weidemann, så spørg os næste gang, du skal have en ny minilæsser – så finder vi den helt rigtige model og udrustning til dig.


Weidemann Hoftrac 1390 er udstyret med trecylindret turbomotor, som fylder mindre end de firecylindrede motorer i de tidligere modeller. Dermed er der plads i maskinrummet til, at maskinerne lever op til kravene om katalysator og partikelfilter, når motorerne yder mere end 25 hk. Maskinen vejer omkring 2.700 kg og er derfor ideel til at rulle op på en 3.500 kg trailer.

Hydrauliksystemet er udstyret med elektrisk styret flowregulering/flowdeling. Det sikrer mulighed for at udnytte hydrauliktrykket bedst muligt og præcis, hvor det er mest hensigtsmæssigt i arbejdssituationen.